Reservation

If you want to make a reservation for today, we recommend you to call us at +31 43 3216028.

Book a table
Contact Details
(hidden through class names)

Geachte gast,

Op basis van de gestelde maatregelen vanuit het RIVM en KHN mogen we weer ons terras en restaurant openen, maar met aangescherpte maatregelen en de nodige voorzorgsmaatregelen.

Ons take away menu blijven we hanteren, gezien we door de omvang van onze zaak, maar heel weinig mensen op veilige afstand kunnen placeren. Daarnaast zal het terras ook minder plek bieden helaas. Daarom willen we de volgende aanpassingen in onze bedrijfsvoering met jullie delen;

In het restaurant dient er gereserveerd te worden, dit kan binnen de volgende tijdvakken; startend om: 17u00/19u00/21u00 (2u zit).  Hierdoor willen we plek bieden aan zoveel mogelijk gasten, zodat ondanks alles, zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van onze gerechten.

Voor het terras nemen wij GEEN reserveringen aan. Indien u een tafel heeft gereserveerd en er is een plekje buiten beschikbaar, kunt u uiteraard plaats nemen op het terras.

Reserveren van een tafel kan via info@thaiichi.nl. Vriendelijk verzoek om een telefoonnummer te vermelden bij uw reservering.